Weekenden der gik! 2

Kender du den følelse når weekenden bare går alt for stærkt? Det må jeg vist lige love for at jeg har oplevet her i den weekend! Det ikke sådan når man har haft en begivenhedsrig weekend både på et iværksætter plan men også på det personlige plan med kæresten og vennerne!

Virksomheds delen af weekenden!

Fredag lige efter arbejde gik turen hjem til forretningspartneren, Arun, her var det lidt af en opdaterings dag på hvordan vi målrettet og fremadrettet arbejder videre med vores nye webshop, BilligeBoxers.dk, her går det nemlig virkelig godt. Ordrene kommer ind af døren, vores adwords kampagne er stærk og nu mangler vi bare det sidste men seje træk kaldet SEO. Dagens møde gik på hvordan vi forbedre vores position i Google søgemaskine! Mere vil jeg ikke fortælle jer om det, eftersom jeg ved mine konkurrenter sikkert følger lidt med i ny og næ på denne blog og hej til jer også ;-)

Fredagen gik hurtigt men efter et to timers møde tog jeg hjem for at bruge resten af aftenen på at game noget starcraft 2 med Arun, hvilket resulteret i en masse gode (vundne) kampe i 3v3 ;-)

Den personlige del af weekenden

Det har været lidt af en hektisk uge, så kæresten og jeg havde slet ikke brugt nær så meget tid sammen som vi kunne. Det fik mig til at savne hende enormt meget! Lørdagen gik med hygge, hvor jeg kørte kæresten til badminton ude på amager, blev og så hende spille mens jeg lige fik læst lidt lektier om C# / SQL!

Dernæst tog vi lige forbi Fona’en inde ved nørreport for at købe et nyt Steelseries headset med mikrofon, så jeg endelig kan skype bedre når jeg gamer med Arun eller har skype møder uden at have min iMac tændt. Det er virkelig fantastisk !! :D

Ellers så blev der lavet rigtig god mad, som kæresten da skal have ros for, da det smagte vidunderligt!!

Søndagen var afslappende, der var vi ude og spise brunch med Arun og hans kæreste. Efterfølgende tog vi hjem til kærestens forældre og sidst men ikke mindst, så besøgte vi min nyfødte niece på hospitalet som virkelig bare er en nuttet lille størrelse!!!!

Det er alt for denne gang :-)

20130416-140118.jpg

20130416-140124.jpg

20130416-140132.jpg

20130416-140138.jpg

2 thoughts on “Weekenden der gik!

  1. Reply nurakiel apr 15,2013 16:34

    Lægger du ikke snart nogle af dine vundne Starcraft 2 kampe op så os menige mennekser på ladder kan se hvordan pros’ne spiller team kampe!

Skriv et svar